websites

  WEBSITES

Een goede website is meer dan een mooi plaatje. Uw webdesign vertaalt het gevoel van uw organisatie naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door uw website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die uw doelgroep aanspreekt en die goed bij u past.
Samen met u ontwerpt en realiseert Robert Web Solutions uw nieuwe website.

  Gestructureerd, mooi en gericht op conversie

Iedere website heeft een bepaald doel. Het overbrengen van uw boodschap op de bezoeker maar dat is natuurlijk niet alles. Uw website is een online verkoopkanaal. U wilt dat de bezoeker een actie uitvoert. Om deze reden bepalen we altijd samen met u welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd. U kunt hierbij denken aan:

  • Het plaatsen van een terugbelverzoek;
  • Het doen van een offerte aanvraag;
  • Het inschrijven voor een cursus;
  • Het downloaden van een brochure.

  Gebruiksvriendelijke websites

Hoe uitgebreid uw informatie is die u via uw webdesign wilt overbrengen. Samen met u zorgt Robert Web Solutions voor een logische structuur van uw nieuwe webdesign. De bezoekers zullen met maximaal 2 muisklikken de informatie vinden die men zoekt en altijd weten waar men zich op de website bevindt.

  Goed vindbare websites

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. Robert Web Solutions ontwikkelt zoekmachine vriendelijke websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines uw website goed kunnen doorzoeken.

  Beheer en techniek

Uw nieuwe website is daarnaast eenvoudig te beheren via het opensource WordPress beheersysteem. Dit wordt speciaal voor u ingericht om het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen. Robert Web Solutions ontwikkelt volgens de W3C webstandaarden en gebruikt altijd de nieuwste technieken.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress